[FOTO-AUDIO] Aur pentru studenții de la Universitatea Eftimie Murgu din Reșița la Campionatul Național Universitar

334

Atleții de la CS Universitatea Reșița au obținut mai multe medalii la Campionatul Național Universitar și la Campionatul Național pentru seniori, tineret și juniori 1 etapa I, întreceri organizate la Bacău.

Cu medalii de aur s-au întors acasă:Cătălin Atănăsoaei în proba de 3000 de metri și Mihaela Acatrinei în proba de 3 km marș. Medalii de argint și-au adjudecat mărșăluitorii Mihaela Pușcașu,în proba de 3 km, și Remus Rădoi, în proba de 5 km, iar medalie de aur a obținut Lăcrimioara Căruceriu, în proba de 3 km marș.
Pe lângă aceste locuri pe podium, studenții de la Universitatea Eftimie Murgu Reșița s-au situat pe un loc 4, obținut de Loredana Cocoș în proba de 3 km marș și două locuri 5 la aruncarea greutății, prin sportivii Horia Ianc și Denisa Iedlicska.

Directorul CS Universitatea Reșița, antrenorul federal Octavian Măzăran a făcut aprecieri despre participarea reșițenilor la acest concurs:

”Ne declarăm mulțumiți de aceste rezultate, înregistrate la această a 24-a ediție a Campionatelor Naționale Universitare. Din cele 24, 23 s-au desfășurat în sala din Bacău, doar una singură fiind la București. Peste 130 de atleți studenți din 22 de centre universitare au luat parte la această ediție ”, a precizat Octavian Măzăran, directorul Clubului Sportiv Universitatea Reșița.

Clubul reșițean este mulțumit și de prestația atleților la Campionatul Național pentru seniori, tineret și juniori 1 etapa I, de unde s-au întors cu alte locuri fruntașe. Locul I l-a obținut Cătălin Atănăsoaei, în proba de 3000 de metri,locul II Horia Ianc la aruncarea greutății, iar locul III junioarele I Larisa Ferencz și Alexandra Boca. Ambele junioare I au reușit să-și facă recorduri personale.

Atleții reșițeni vor fi angrenați și în fazele finale ale acestor întreceri, concursuri ce vor avea loc luna viitoare. De asemenea mărșăluitorii se pregătesc pentru alte cantonamente.

Cristina Corocan