Laura Codruța Kovesi susține astăzi o conferință de presă, la ora 19:30

Procurorul șef al Direcției Naționale Anticorupție (DNA), Laura Codruța Kovesi, susține miercuri o conferință de presă, miercuri 14 februarie, la ora 19:30, a anunțat Televiziunea Română.

Laura Codruța Kovesi face declarații în contextul în care în spațiul public au apărut mai multe acuzații la adresa DNA.

Și președintele CSM, Simona Camelia Marcu, a făcut miercuri declarații. Șefa CSM a transmis că instituția sa “asigură opinia publică că este în măsură să gestioneze și să decidă, în cadrul mecanismelor prevăzute de lege, în toate ipotezele ce pot rezulta în urma derulării cu celeritate a procedurilor de către autoritățile judiciare” și a transmis următorul mesaj politicienilor care speră revocări, decapitări la vârful justiției: “Să aștepte derularea mecanismelor prevăzute de lege”.

Laura Codruţa Kovesi a fost acuzată de fostul procuror DNA Mihaiela Moraru Iorga de imixtiuni în dosarele penale pe care le avea în lucru.

În replică, şefa Direcţiei Naţionale Anticorupţie spune că nu a existat nicio discuţie cu vreun procuror din DNA sau cu Mihaiela Moraru Iorga despre un dosar referitor la un ministru care putea să ajungă premier.

Cele mai citite

Related Articles