[AUDIO] Liliana Danci, la două ore și 45 de minute de Rio!

Atleta Liliana Danci de la Clubul Sportiv Municipal Reșița a plecat astăzi spre Suedia acolo unde sâmbătă, 4 iunie va lua parte la maratonul de la Stockholm, în încercarea de a obține calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio. După ce a ratat biletul pentru Olimpiadă, din cauza a 15 secunde în plus, la cel de la Viena, Liliana Danci este și mai motivată pentru întrecerile din Suedia, după cum ne-a declarat la plecarea din țară:

„Sunt hotărâtă și dornică să alerg sâmbătă, să-mi realizez baremul pentru Jocurile Olimpice. Ne auzim după concurs, când o să fie bine. Acum am sentimentul că totul va ieși așa cum trebuie. Am avut timp suficient să mă refac, după maratonul de la Viena. Antrenamentele au fost vizate de antrenorul emerit, Cristian Dragomir, care-mi este alături și care m-a îndrumat să mă refac. Eu sunt plină de energie și dornică să alerg. Mulțumesc tuturor celor care mă susțin. Mulțumesc Clubului Sportiv Municipal Reșița, directorului Rusalin Fâc”.

Proba de 42 de km de la Stockholm va avea loc sâmbătă, 4 iunie la ora prânzului. La Viena, sportiva din Caraș-Severin și-a îmbunătățit recordul personal cu 3 minute si 35 de secunde și a încheiat proba de 42 de km în două ore, 45 de minute şi …15 secunde. Pentru a se califica la Jocurile Olimpice sportiva din Caraş-Severin trebuie să parcurgă distanţa în doar două ore şi 45 de minute.

Cristina Corocan

Cele mai citite

Related Articles