Turismul urmaşul industriei grele în Caraş-Severin ?

 

STANA PE SEMENIC

Facem de ceva ani planuri de revigorare turistică, dar la nivelul judeţului am rămas ancoraţi undeva în amintiri şi încă ne fălim cu Băile Herculane, care seamănă acum cu o babă ştirbă căreia i-a picat şi machiajul ce-i ascundea ridurile.

Căutăm soluţii chiar zilele astea pentru “valorificarea potenţialului local: turism de sănătate, ecoturism şi turism cultural”.

Pentru mulţi dintre cei care am umblat cu sau fără grătar, cu sau fără maşină, cu rucsacul şi cu cortul, mai puţin cu bilete şi rezervări către obiective turistice de multe ori lăudate fără temei, există multe locuri frumoase, ce ar putea reprezenta puncte de atracţie.
Vă invit să stăm de vorbă despre părerea pe care o aveţi legat de turismul zonal, dacă credeţi că el ar putea fi soluţia radicalei conversii ocupaţionale, să ne vorbiţi despre locuri din jurul sălaşelor dumneavoastră, ce  sunt necunoscute turistului învăţat să vadă frumosul doar prin stelele sau margaretele unei locaţii recomandate de agenţi şi agenţiile de turism, să încercăm împreună să facem în două ore un pliant virtual al locurilor ce pot fi vizitate, altele decât cele cunoscute.
(Gelu Ardeleanu)

1 COMENTARIU

  1. Buna dimineaţa, jud. Caraş-Severin este un judeţ cu multe locuri turistice, toate localitaţile îşi au un loc turistic specific ei în parte, dar la nivel de ţara nu se cunoaşte mult despre el, regret că nu am timp sa vizităm toate locurile, timpul e scurt dar zone turistice multe. Sper că în scurt timp să ne facem timp şi să plecăm pentru a continua traseul turistic. Şi la încheiere promovaţi zona că e foarte frumoasă, poate să puneţi un microbuz ce va circula doar pe un traseu cu zone turistice. Multă baftă.

Comentariile sunt închise.

Cele mai citite

Related Articles