AUTODEAL.ro – aplicația unor clujeni de mare ajutor tuturor românilor

Venirea primăverii ne provoacă pe toți la a petrece mai mult timp afară din casă și probabil, dacă sunteți amatori de plimbări, mașina este unealta cea mai importantă pentru o evadare în miez de primăvară.

Dar … ia gândiți-vă… Inspecția Tehnică Periodică este încă valabilă? Asigurarea RCA obligatorie este și ea în termen? Dar cea opțională? Ori poate rovinieta și alte taxe de drum? Să nu mai vorbim despre asigurarea de călătorie, ori plățile parcărilor unde urmează să opriți…

Toate și multe altele într-o singură app

Toate acestea, precum și programările pentru verificarea automobilului la zeci de ITP-uri, service-uri auto și la Registrul Auto Român sunt disponibile toate într-o singură aplicație de mobil.

Și în plus… este o aplicație realizată de o echipă de tineri din Cluj, așa că … mai este și pe înțelesul nostru, al tuturor!

Partener cu Ghișeul.ro

AUTODEAL se numește aplicația și… te ajută să plătești TOT ce ține de mașina ta, rapid și în siguranță, inclusiv amenzi, taxe și impozite pentru că plățile se fac în aplicație, dar prin platforma parteneră Ghiseul.ro. Practic… banii ajung direct acolo unde le este destinația.

Tot prin aplicația Autodeal, Cu doar câteva tap-uri poți să te programezi, și aplicația va trimite notificări pentru a-ți reamintim când trebuie să te prezinți cu mașina la control ITP, RAR ori la Service.

Asigurările de călătorie ori cea obligatorie a mașinii pot fi reînnoite direct din aplicație, în care, după ce îți vei înregistra autoturismul, te va anunța de fiecare dată când expiră rovinieta, asigurarea RCA, ITP-ul și când trebuie să le plătești pentru a avea mereu actele valabile.

Mai mult chiar, prin aplicația Autodeal poți plăti polița de asigurare RCA și în rate de maximum 36 de lunică la cât s-a făcut prețul pe un an… trebuie cam trei ani să fie achitată.

Intuitivă și sigură

Din punct de vedere al utilizatorului… imediat după ce se va instala aplicația Autodeal, care se găsește gratuit atât în magazinul Google Play, pentru device-uri pe Android, cât și în AppStore, pentru cele pe iOS, precum telefoanele iPhone, la deschiderea ei, aplicația, va cere să își faci un cont, dacă nu ai deja unul… apoi trebuie să ai la-îndemână talonul autoturismului pentru a înregistra mașina în aplicație, iar pentru a face plăți trebuie să introduci datele cadrului de pe care vrei să plătești orice este nevoie pentru mașina ta!

În ceea ce priveşte securitatea aplicaţiei, dezvoltatorii Autodeal au apelat încă de la început la specialişti pentru realizarea unei aplicaţii sigure şi conforme cu legislaţia în vigoare referitoare la protecția datelor şi la securitatea cibernetică.

Cu atât mai mult cu cât utilizatorii includ în aplicaţie informaţii provenite din cartea de identitate sau din talonul autoturismului, informaţii care presupun un înalt grad de securitate pentru stocarea acestora. Așa că eu personal … nu îmi fac griji, pentru că știu că datele mele sunt în perfectă stare de siguranță.

În rest… aplicația este foarte intuitivă și extrem de ușor de folosit… și o spun din proprie experiență.

sursa și sursa foto: autodeal.ro

De același autor

Related Articles