Pilotul F1 Jules Bianchi a încetat din viaţă

Pilotul F1 Jules Bianchi a incetat din viata

Pilotul francez de Formula 1 Jules Bianchi, a încetat din viaţă vineri seara, 17 iulie, într-un spital din Nisa, în urma rănilor la cap suferite anul trecut, la Marele Premiu al Japoniei, a anunţat familia sa. Victima unui accident la volanul monopostului său Marussia, pe circuitul de la Suzuka, în 5 octombrie 2014, Jules Bianchi s-a aflat de atunci în comă.

“Cu mare tristeţe, părinţii lui Jules Bianchi doresc să facă cunoscut faptul că Jules a încetat din viaţă noaptea trecută la Spitalul Central Universitar din Nisa. La fel cum a făcut întotdeauna, Jules a luptat până la capăt, dar bătălia a ajuns astăzi la final. Durerea pe care o simţim este uriaşă şi de nedescris”, menţionează familia Bianchi într-un comunicat de presă.

Oficialii echipei Marussia au transmis de asemenea un mesaj pe contul de pe reţeaua de socializare Twitter, în care regretă dispariţia pilotului francez. “Suntem devastaţi să-l pierdem pe Jules după o luptă atât de dificilă. A fost un privilegiu să concureze pentru echipa noastră”, a precizat echipa.

Sursa foto: automarket.ro

(Adina Niţă)

Cele mai citite

Related Articles