Handbalistele de la CS Universitatea Reșița se pregătesc de prima partidă din 2017

47

Handbalistele de la CS Universitatea Reșița se pregătesc de prima partidă din 2017. Echipa reșițeană a stat în prima etapă din acest an, de pe 8 ianuarie, dar va juca duminică, 15 ianuarie, pe teren propriu, cu ultima clasată, Crișul Chișineu Criș, în etapa a XI-a a Diviziei A de handbal feminin, Seria B.

În acest moment, CSU Reşiţa se află pe locul 4, cu 18 puncte, la fel ca şi ocupantele locurilor 2 şi 3, Minaur Baia Mare şi CSM Slatina şi este favorită în această prima partidă.

Am avut un an bun. Ne dorim să continuăm în aceeași notă, mai avem de jucat încă trei etape din turul campionatului. Seria a început deja să joace, s-a desfășurat o etapă în acest an, iar noi am stat. Ne așteaptă un meci de la care ne dorim să obținem victoria și am dori să avem alături cât mai mulți spectatori iubitori de handbal, duminică, de la ora 15, cu Crișul Chișineu Criș”, a spus antrenorul Cristian Busuioc

Partida dintre CS Universitatea Reșița şi ACS Crişul Chişineu Criş are loc duminică, 15 ianuarie, de la ora 15:00, la Sala Polivalentă din Reşița.