Fotbal amical: CSM Reşiţa a pierdut duelul cu Corvinul

CSM Reşiţa şi Corvinul Hunedoara, două “vestice” care au cunoscut şi vremuri mai bune, s-au înfruntat amical în Valea Domanului. Ambele echipe sunt în focul pregătirilor pentru sezonul de primăvară al Ligii a III-a, pe care îl vor aborda din postura de lideri de serie.


Conform aşteptărilor, duelul de pe sinteticul din Valea Domanului a fost unul relativ echilibrat, cu ocazii la ambele porţi, dar fără goluri în primele 45 de minute. Actul secund a adus în teren o echipă hunedoreană mai inspirată, Corvinul reuşind deschiderea scorului în minutul 53, prin Mercioiu, care a marcat cu o lovitură de cap. Acelaşi jucător a majorat avantajul oaspeţilor în minutul 78, cu un şut din vole la colţul lung.
S-a terminat 2-0 pentru Corvinul, care merge foarte bine în amicale. În urmă cu o săptămână, alb-albaştrii au câştigat şi pe terenul divizionarei secunde Politehnica Timişoara.


În ceea ce-i priveşte pe rossonerii reşiţeni, aceştia aşteaptă încă primul succes în amicale. CSM Reşiţa a arătat totuşi mai bine decât la primul joc de verificare, pierdut contra Voinţei Lupac în debutul pregătirii de iarnă.
Elevii lui Călin Cheregi vor mai avea meciuri-test cu Phoenix Buziaş, Viitorul Târgu Jiu, Viitorul Şimian (două partide) şi, din nou, Corvinul Hunedoara – în returul duelului amical de la Reşiţa.

foto: facebook FC Corvinul 1921 Hunedoara

De același autor

Related Articles