În acest sfârșit de săptămână, 26-27 ianuarie,  pe muntele Semenic vor avea loc două concursuri de schi pentru copii.

Pensiunea Colț de Rai împreună cu Asociația Prietenii Munților organizează, sâmbătă 26 ianuarie, cea de a doua ediție a „Cupei Semenic Colț de Rai”. Acest eveniment este deschis tuturor copiilor, indiferent dacă sunt sau nu legitimați la un club sportiv.

Concursul a început la ora 10:30.

Etapele a II-a și a III-a a „Cupei Prietenii Munților” ediția XXXIII-a vor avea loc sâmbătă și duminică. În cadrul acestui concurs pot participa doar copiii care nu sunt legitimați la un club sportiv. Concursul celei de a II-a etape va fi comună cu “Cupa Semenic Colț de Rai”.

Premiera „Cupei Semenic Colț de Rai” va avea loc sâmbătă, în jurul orei 16:00. Toți participanții vor primi diplome, iar câștigătorii medalii. Primii trei clasați, la categoria open, vor primii premii în bani și cupe.

Administratorul Asociației Prietenii Munților, Adrian Mateșoane, oferă detalii despre aceste evenimente:

Peste două săptămâni urmează etapele a IV-a și a V-a a „Cupei Prietenii Munților”. Sâmbătă, 8 februarie, concursul se va desfășura pe pârtia Casa Baraj din comuna Văliug, urmând ca duminică, pe Pârtia Goznuța din Stațiunea Semenic să se desfășoare cea de a V-a etapă.

Răzvan Todor