[AUDIO] Se dă restart în Liga a III-a! CSM Reşiţa merge la Lupac, Ezerişul joacă în Valea Domanului

Liga a III-a de fotbal dă restart în acest weekend! În seria a 7-a, runda inaugurală a sezonului  de primăvară programează un derby al Caraş-Severinului: ocupanta locului patru, Voinţa Lupac, primeşte acasă replica liderului CSM Reşiţa. Cu 12 puncte avans faţă de urmăritoarea CSM Deva, formaţia reşiţeană nu mai are emoţii în serie, dar rossonerii vor să continue seria jocurilor fără înfrângere.

De cealaltă parte, formaţia din Lupac îşi doreşte calificarea în playoff-ul competiţiei. Voinţa i-a făcut viaţa grea Reşiţei în meciul din tur, iar antrenorul Dan Alexa e convins că şi returul de la Lupac va fi unul foarte disputat.

Dan Alexa

De la CSM Reşiţa vor lipsi din lot  Dudea și Velcotă, care nu sunt încă refăcuţi după accidentările suferite în perioada de pregătire.

Meciul Voinţa Lupac – CSM Reşiţa, joc din etapa a 16-a, este programat sâmbătă, 12 martie, începând cu ora 15.00, pe stadionul comunal din Lupac. În aceeaşi zi şi de la aceeaşi oră, ocupanta locului 7, Progresul Ezeriş, primeşte vizita penultimei clasate, Viitorul Pandurii Tg. Jiu 2. Partida se va disputa la Reşiţa, pe terenul sintetic din Valea Domanului.

foto: Miruna Mihancea

De același autor

Related Articles