[AUDIO] Cristi Pătru: Dumnezeu îmi este martor, că am încercat să ofer cea mai bună variantă a mea pentru handbalul reșițean. Promit că o să facem ”curățenie”, dacă echipa nu-și revine!

705

Handbaliștii de la CSM Reșița au început cu stângul al doilea turneu din Liga Naţională. În runda cu numărul 4, duminică, 4 octombrie, rosso-nerii au pierdut clar cu AHC Dunărea Călăraşi, 21-31, înfrângere care nu a trecut neobservată de conducerea Clubului din Valea Domanului.

”Promit că o să facem ”curățenie”, dacă echipa nu-și revine, a declarat președintele secției de handbal a CSM Reșița, Cristi Pătru:

”Nu vreau să trag concluzii din punct de vedere tehnico tactic, dar mulțumesc Primăriei Reșița, celor care ne sponsorizează. Avem toate condițiile create pentru performanță. Promit că voi face curățenie. Avem un număr de 9 jucători, care sunt pregătiți pentru marea performanță, mai avem un pluton de jucători cu vârsta cuprinsă între 23 și 30 de ani, din care 1-2 ar putea face parte din primul pluton și mai avem juniorii sub 21 de ani, care au nevoie de timp pentru afirmare.  Îmi plac vorbele fostului președinte: iarna nu-i ca vara, și astfel o să avem o nouă strategie pentru retur. Să plece 6-7 jucători și să vină 2-3, exact în aceiași bani, sau poate chiar putem face și economii. Să avem un lot de 12, plus cei tinerii care vin din spate. Consider că avem un antrenor principal de top, am uitat să-l menționez pe Bojan Butulija. Acesta se alătură celor 9 jucători.  În prezent fac tot ce-mi stă în puțință să-i pun la dispoziție tot lotul. În momentul de față, Vladimir Jevtic are drept de joc, iar pentru și Aleksa Milosevic așteptăm certificatul internațional de transfer, e chestiune de ore să primească drept de joc. Pentru cei georgieni situația e puțin mai complicată. Și în ceea ce-i privește toate formalitățile sunt îndeplinite, așteptăm viza. Cei doi sârbi sunt la Sf.  Gheorghe, Vladimir chiar a debutat în jocul de ieri”, a afirmat președintele secției de handbal, Cristi Pătru.

Din lotul reșițean lipsesc doi jucători afectați de Covid 19, dar care se îndreaptă spre o negativare, inclusiv președintele grupării CSM Reșița:

”Da, eu sunt foarte bine. Mai am câteva zile de stat în izolare, la ultima testare am avut un test neconcludent, ceea ce înseamnă că mă îndrept cu pași repezi spre un test negativ. Și ceilalți se simt foarte bine, sunt asimptomatici. Suntem bine” ,  a concluzionat Cristi Pătru.    

Luni,5 octombrie CSM Reșița joacă în etapa cu numărul 5 cu Minaur Baia Mare, de la ora 16.30, iar conducerea echipei reșițene își dorește atitudine de la componenții săi, o cu totul altă abordare a partidei.