6 medalii pentru luptătorii mici de la CSȘ Reșița și CSM Reșița, la Campionatul Național. Pentru juniori urmează alte competiții importante

381

La Medgidia au avut loc întrecerile Campionatul Național de lupte pentru juniori mici, la care sportivii de la CSȘ Reșița și CSM Reșița au avut o comportare foarte bună, ceea ce înseamnă că viitorul luptelor reșițene este asigurat. Șase medalii și-au adjudecat reșițenii: Andreea Albișoru – campioană națională la categoria 60 de kg, Elvira Drăgan – campioană națională la categoria 34 de kg, Brian Techerean – medalie de bronz la categoria 78 de kg, David Văduva – medalie de bronz la categoria 60 de kg, Florentina Sandu – medalie de bronz la categoria 28 de kg și Denisa Cristea – medalie de bronz la categoria 22 de kg.

Antrenorii cu care se pregătesc acești sportivi sunt: Adrian Dacica, Ilie Ene, Nicolae Constantin, Diana Franț și Florin Dință.

Deplasarea a șase sportivi la competiție a fost asigurată de Consiliul Județean Caraș-Severin”, a spus Florin Dință, președintele Asociației Județene de Lupte Caraș-Severin.

Vineri, 25 octombrie se deplasează spre Republica Moldova patru componenți ai lotului naționali de lupte juniori, sportivi care se pregătesc la Reșița sub coordonarea antrenorilor: Adrian Dacica și Florin Dință. În orașul Nisporeni vor participa la un turneu international: reșițeanul Sabin Stegaru, Botond Agoston, Răzvan Jeacă și Sebastian Borbelly. Sunt așteptați luptători din țări precum: Bulgaria, Ucraina, România și Republica Moldova.

Cei mai mici dintre luptătorii de la CSS CSM Resita iau parte la acest final de săptămână la întrecerile Memorialului ” Gheorghe Tapălagă”, un puternic turneu ce are loc la Jimbolia. Sunt așteptați la start luptători de la 15 cluburi din țară, printre aceștia și 14 de la Reșița, însoțiți de antrenorii: Ilie Ene și Nicolae Costantin.

sursa foto: Florin Dință