„Singuri, dar împreună”, ora 22, cu Raluca Soran și Gelu Ardeleanu despre Nichita Stănescu!

Frecvenţele radioului reşiţean semnifică 24 de ore din 24 ACASĂ pentru toţi ascultătorii, indiferent că sunt din ţară sau din afara graniţelor. Împreună şi în Centenarul Bănăţean suntem o familie ce ţine candela cuvântului aprinsă cu bucurie.

În această seară, la emisiunea „Singuri, dar împreună”, ne întâlnim doi oameni deosebiţi, care după ce au excelat în domeniile lor de activitate, au pasiuni ce le înobilează viaţa: pictura, respectiv scrisul, dar în această seară ne uneşte o pasiune comună-Nichita Stănescu, de la a cărui urcare în Veşnicie se împlinesc 36 de ani !

Ne întâlnim în dragostea pentru Nichita cu o personalitate a Banatului de Munte, Raluca Soran și cu omul căruia îi place Jocul cu idei, Gelu Ardeleanu, alături de care vom călători din orașul natal al lui Nichita Stănescu, Ploiești şi orașul copilăriei doamnei doctor, pe calea undelor până în Banatul de Munte fiindcă « Suntem ceea ce iubim » .

Emisiunea o puteți urmări LIVE pe pagina de facebook Radio România Reșița!

Pentru întrebări,medicul Raluca Soran şi Gelu Ardeleanu  vă aşteaptă la numerele de telefon 0255.20.60.61 sau 0255.20.60.62.

Rămâneți ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău

De același autor

Related Articles