Maia Truțulescu confirmă încă o dată că valoarea creațiilor sale are rang nobiliar

Copilul precoce al picturii bănățene, Maia Truțulescu, se transformă într-o prințesă a artelor, aducându-ne în fiecare an vibrația deconspirării talentului său.
Maia a confirmat cu fiecare an adăugat în viața ei, a reușit să depășească toate așteptările și să triumfe prin arta sa peste tot în lume.

Maia ne-a făcut fericiți, ne-a dăruit și ne-a emoționat, iar acum a reușit să atingă și inima Principelui Nicolae, aflat de curând la Reșița, moment despre care ne mărturisește:

‘’The King”, este lucrarea pe care Principele Nicolae al României, mi-a făcut surpriza și onoarea să o urce pe scenă și să-i fie alături în cadrul celor două evenimente: lansarea albumului „Bunicul meu, Regele Mihai“ și proiecția filmului documentar „Regele Mihai. Drumul către casă“. De acum, această lucrare își găsește locul printre alte lucrări, în colecția privată a Alteței Sale.’’

De acum Reșița și Banatul de Munte, datorită Maiei Truțulescu a primit cheia de la Palatul Regal al recunoștinței. Lucrarea Maiei se află în galeria Principelui Nicolae, ca parte din istoria Casei Regale.
Maia Truțulescu se mărturisește:
’’Când aveam opt ani, am vizitat Castelul Bran, reședința favorită a reginei Maria. Am fost impresionată de tot ce am văzut, iar mirosul buchetului imens de crini din dormitorul Reginei mi-a rămas întipărit în minte. Când s-a sărbătorit Jubileul Reginei Maria (aveam doisprezece ani), am considerat că e o bună ocazie pentru a rememora acele emoții trăite la Bran și am realizat această lucrare. Sunt onorată că stră-strănepotul acesteia, Principele Nicolae a dorit să mă cunoască și să vadă pe viu portretul Reginei.’’
Mica noastră prințesă confirmă încă o dată că valoarea creațiilor sale are rang nobiliar. Felicitări, Maia Truțulescu!

De același autor

Related Articles