Radio România Reșița vă este alături oriunde v-ați afla, un reper al României frumoase, un sprijin, un confident și un prieten devotat.Împărțim pe calea undelor cu profesionalism și respect reciproc imformații corecte, opinii și dorința de a păstra adevărul ca prioritate profesională.

În această seară, de la ora 22, la emisiunea „Singuri, dar împreună” ne întâlnim cu managerul Teatrului de Vest, Florin Gabriel Ionescu, de la care vom afla toate detaliile despre cea de-a doua ediţie a Festivalului de Teatru pentru Copii  ”Lumea Poveştilor”, ce se va desfăşura în perioada întâi-8 iunie.

Zece companii de teatru din intreaga tara vor juca 15 spectacole atât la sediul Teatrului de Vest cât şi în alte locaţii din oraş şi judeţ.

În Centrul Civic va fi instalat un DOM-Planetariu în care vor fi proiectate filme la rezoluţie 4K pe o cupolă de 180 de grade.

Organizatori: Teatrul De Vest Reşiţa şi Consiliul Judeţean Caraş-Severin în parteneriat cu Primăria Municipiului Reşiţa.

La numerele de telefon 0255.20.60.61 sau 0255.20.60.62 puteţi intra în direct cu Florin Gabriel Ionescu.

Rămâneți pe frecvenţele 105.6 FM, iar ascultătorii din Clisura Dunării pe 91,9 FM  ori 92,8FM, dar ne puteți asculta şi pe radioresita.ro. sau  pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 0315.04.04.34, apel cu tarif normal.

Anca Bica Bălălău