Motto: „Educaţia este ceea ce supravieţuieşte după ce tot ce a fost învăţat a fost uitat” . Burrhus Frederic Skinner

Radio România Reșița vă este alături oriunde v-ați afla, un reper al României frumoase, un sprijin, un confident și un prieten devotat.Împărțim pe calea undelor cu profesionalismși respect reciproc imformații corecte, opinii și dorința de a păstra adevărul ca prioritate profesională.

„Omul poate deveni om numai prin educaţie. El nu e nimic decât ceea ce face educaţia din el”, perora Immanuel Kant… în această seară de la ora 22, redescoperim România Frumoasă împreună cu directorul Liceului de Arte „Sabin Păutza”, Carina Pristavu şi profesorul de pian, Remus Hosz, care ne vor face vorbire despre  rezultatele la  olimpiada zonală de muzică, olimpiada corală și oferta educațională a liceului, la emisiunea „Singuri, dar împreună”!

Mai multe detalii despre activitatea Liceului de Arte „Sabin Păutza”,  puteţi afla la numerele de telefon 0255.20.60.61 sau 0255.20.60.62  când puteți intra în direct cu invitata noastră , sau puteți lăsa mesajele voastre pe numărul de WhatsApp: 0739.348.688, ori pe pagina de facebook Radio România Reşiţa !

Rămâneți ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Epilog: „Natura ne aseamăna. Educaţia ne deosebeşte”.  Confucius

Anca Bica Bălălău