Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează Valoarea. Frecvenţele radioului reşiţean semnifică 24 de ore din 24, ACASĂ pentru toţi ascultătorii, indiferent că sunt din ţară sau din afara graniţelor.

Vom începe această seară cu un gând pios către cel ce a fost şi a rămas Gelu Ghera la împlinirea celor 11 ani fără fără bănățeanul pătimaș și profesionistul adevărat… S-au scurs 11 ani de la acea zi în care am ”pierdut” un mare OM, un coleg adevărat. „Nea Gelu“ a plecat într-o lume mai bună. De-a lungul acestor ani i-am simțit lipsa profesionistului, bănățeanului pătimaș, părintelui care a avut tot timpul o vorbă bună pentru fiecare dintre noi.

Dragul nostru coleg, Gelu Ghera, își doarme somnul de veci în localitatea sa natală, Slatina Timiș. Chiar de acolo se întorcea spre Reșița când s-a produs tragicul accident rutier, într-o zi de 13 octombrie 2009…

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Anul 2020 a luat omenirea pe nepregătite?

În această perioadă de pandemie printre efectele tragice în domeniul sănătăţii, există şi victime colaterale, printre care şi domeniul cultural.

Din acest motiv, invitatul serii este actorul şi regizorul Dan Miream un artist care activează în domeniul teatrului independent, un domeniu sufocat de constrângerile şi efectele pandemiei.

Cum se supravieţuieşte în domeniul său de activitate, ce proiecte are şi cum consideră că se poate sprijini acest domeniu cultural, vom afla chiar de la Dan Mirea, un artist cu o carieră de peste două decenii de teatru, admirat, aplaudat şi născut pentru teatru.

Pe această temă, vă invit să vă spuneţi părerile la numerele de telefon 0255.20.60.61, 0255.20.60.62 sau să trimiteţi mesaj la numărul de whatsapp 0751288777.

Aşadar, vă aştept de la ora 22 la emisiunea „Provocarea serii:între Da şi Nu!”

Rămâneţi ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM ?i 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascult?torii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău

Sursa foto: internet