Cinci tineri, cu vârste cuprinse între 17 și 21 de ani au murit în urma unui tragic accident care a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe DN2,  pe raza localității sucevene Vadu Moldovei.

Șoferul în vârstă de 21 de ani a pătruns pe sensul opus de mers într-o curbă, intrând astfel în coliziune frontală cu un TIR. Potrivit Poliției Județene Suceava, duminică la ora 02:30, în timp ce conducea autoturismul într-o curbă pe DN 2, pe raza localității Vadu Moldovei, un tânăr de 21 de ani, din comuna Râșca, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu autotractorul cu semiremorcă condus regulamentar de un bărbat de 55 de ani.

Potrivit Agerpres, la locul accidentului salvatorii au găsit cinci victime încarcerate, toate din autoturism şi toate fără semne vitale, cu leziuni extrem de grave, personalul medical fiind nevoit să declare decesul acestora. Autoturismul care a intrat în coliziune cu tirul, înmatriculat în Turcia, a fost grav avariat.

Trei dintre victime erau în vârstă de 17 ani, una de 18 ani, iar şoferul avea 21 de ani. Potrivit NewsBucovina.ro, cei trei minori erau din comuna Bogdănești. Un alt tânăr era din aceeași comună cu minorii, iar o altă victimă din comuna Râșca.

Potrivit sursei citate, la volan se afla Narcis, tânărul de 21 de ani. Vezi mai jos imagini de la locul accidentului: