Pavlos, eroul din #Colectiv, a făcut primii paşi

Pavlos Gabriel Popovici, tânărul care a intrat şi a doua oară în focul din Club Colectiv pentru a-şi salva prietenul în scaun cu rotile, a făcut primii paşi singur, după trei luni de spitalizare. În urmă cu aproape o săptămână, tânărul ieşise de la Terapie Intensivă.

Pavlos e rocker şi a fost şi el în „clubul morţii„, pe data de 30 octombrie 2015. Nu a mers singur, ci a vrut să îi facă o bucurie unui prieten imobilizat în scaun cu rotile. L-a dus pe Mihai Popescu la primul concert rock din viaţa lui. Din păcate, evenimentul nu a avut sfârşitul pe care adolescenţii şi-l doreau.

„Eroul nostru Pavlos a reuşit să facă primii paşi singur, fără ajutor!”, a anunţat Andreea, sora acestuia, pe pagina de Facebook „Împreună rezistăm”, pagină creată după tragedia din club Colectiv unde şi-au pierdut viaţa până acum 63 de persoane. Aici, tânăra a postat şi o nouă fotografie cu Pavlos.

Când s-a dezlănţuit infernul, Pavlos nu şi-a abandonat amicul şi l-a cărat în braţe afară, salvându-l. Eroul din Colectiv s-a ales însă cu arsuri pe 60% din suprafaţa corpului.

La rândul său, Mihai – elev în clasa a VIII-a a fost internat la Spitalul Grigore Alexandrescu, primind îngrijiri medicale de specialitate.

Foto : facebook

Cele mai citite

Related Articles