Grav accident de muncă, soldat cu doi morţi şi doi răniţi

prinsi sunb pamant

Doi bărbaţi şi-au pierdut viaţa, iar alţi doi au ajuns la spital după ce au fost prinşi sub un mal de pământ. Accidentul a avut loc în satul Fundata, din judeţul Bacău.

Şase persoane lucrau la săparea unui puţ pentru o conductă de aducţiune de apă la o casă din sat, la o adâncime de aproximativ opt metri.

Malul s-a surpat, însă, şi i-a prins în adânc pe cel care comandase lucrarea şi pe un muncitor, a rănit alţi doi oameni care se aflau în şanţ, în timp ce alţi doi muncitori au reuşit să se salveze în ultima clipă.

O ambulanţă, un echipaj SMURD şi două autospeciale de descarcerare au intervenit la locul accidentului, după cum a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bacău, Andrei Grecu.

„Li s-au acordat îngrijiri medicale la faţa locului şi au fost transportaţi la spitalul din comuna Podul Turcului. Adâncimea şanţului era extrem de mare, malurile nu erau asigurate. S-au luat măsuri ca salvatorii coborâţi în acel şanţ să înceapă să caute cele două victime, dar concomitent, pentru a nu pune în pericol viaţa salvatorilor să fie consolidate malurile”, a spus Andrei Grecu.

Sursa: www.radioromaniaactualitati.ro

Foto:www.ziaruldeiasi.ro

De același autor

Related Articles