S-a lansat ediţia de toamnă a programului “Litoralul pentru toţi”

Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc a lansat ediţia de toamna a programului “Litoralul pentru toti”.

În septembrie, pachetele turistice vor fi cu pâna la 70% mai ieftine în comparatie cu tarifele din vârf de sezon. Cei interesati se pot caza în statiunile de la Marea Neagra, cu preturi începând de la 35 de lei pe noapte de persoana, cât va fi cazarea la un hotel de doua stele din Eforie Nord.

Pâna în prezent s-au înscris în program 48 de hoteluri, care pun la dispozitia turistilor aproximativ 5.000 de locuri. Federatia estimeaza ca peste 100 de unitati vor intra în program, astfel încât peste 40.000 de turisti ar putea beneficia. Majoritatea hotelurilor vor pastra tarifele de anul trecut.

Programul “Litoralul pentru toti” editia de toamnă, se adresează turiştilor care aleg să vina la mare la sfârşitul sezonului estival, atunci când staţiunile şi plajele sunt mai libere, iar tarifele la cazare sunt mult mai mici.

Programul “Litoralul pentru toti” se comercializează doar prin intermediul agenţiilor de turism.

Oferta este valabilă pentru sejururile de minim 6 nopţi, în perioada 01 septembrie – 15 octombrie 2013. Programul “Litoralul pentru toţi” poate fi valorificat doar prin agenţiile de turism membre ANAT.

De același autor

Related Articles