Accident extrem de grav în Olt. Un tir și două mașini implicate

Un accident extrem de grav a avut loc astăzi în localitatea Bobicești din județul Olt, accident în care au fost implicate 6 persoane din care o femeie este declarată decedată a transmis postul de televiziune Antena 3.

Conform Europa FM, din primele informații sunt 6 victime, dintre care 4 se află în stop cardio-respirator.

UPDATE – 16.15: 4 persoane au fost declarate decedate dintre care doi minori a anunțat postul de televiziune Antena 3. Din primele informații șoferul tirului a pierdut controlul din cauza unei explozii la o anvelopă și a intrat pe contrasens.

A fost activat Planul Roșu de intervenție în caz de accident cu victime multiple. La fața locului intervin 2 echipaje SMURD, o autospecială pentru transport victime multiple, o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu accesorii pentru descarcerare și 3 echipaje medicale SAJ Olt.

Comunicatul cu privire la accidentul de la Bobicești

Potrivit Centrului Infotrafic, accidentul s-a produs pe DN65. ”Din cauza unui accident grav în care au fost implicate trei autovehicule, circulaţia rutieră pe DN65 se desfăşoară la această oră(14.55) îngreunat, pe un fir alternativ, între Slatina şi Balş, zona Pădurea Sarului”, anunță Centrul Infotrafic.

Vom reveni cu amănunte

De același autor

Related Articles