România a fost exclusă de la Eurovision. Ovidiu Anton: Este ‘nedrept’!

Ovidiu Anton, reprezentantul României la Eurovision Song Contest 2016, anunţă, într-o postare pe Facebook, că a primit înştiinţarea oficială prin care i se spune că nu va participa la acest concurs din cauza excluderii României din competiţie, adăugând că încearcă să nu se lase dus de val şi menţionează că este ‘nedrept’.

“Dragi prieteni, am primit şi eu într-un final înstiinţarea oficială. Încerc să zâmbesc şi să nu mă ia valul, însă… e nedrept”, a scris Ovidiu Anton pe reţeaua de socializare.

El arată că rămâne ‘acelasi artist sincer’ şi cu toate acestea ‘trebuie’ să se declare învins.

“Eu rămân acelaşi, acelaşi artist sincer, acelaşi luptător care a câştigat prin votul juriului şi al publicului… dar cu toate astea, paradoxal, trebuie să mă declar învins… de cine? de ce? Corect???… nu ştiu cum să o spun frumos acum, aşa că mă abţin”, precizează el.

European Broadcasting Union i-a retras Televiziunii Române calitatea de membru ca urmare a neplatii unor datorii în valoare totala de 16 milioane de franci elvetieni. Astfel, TVR nu va mai putea participa la Eurovision Song Contest 2016, care va avea loc în luna mai – se anunta vineri pe site-ul eurovision.tv

foto cristi-raraitu.blogspot.com

Cele mai citite

Related Articles