După un prim pas cu dreptul pe terenul formaţiei Aurul Brad, echipa de fotbal CSM Reşiţa se pregăteşte pentru reîntâlnirea cu suporterii de acasă. În etapa a doua a noului sezon, rosso-nerii primesc în Valea Domanului replica formaţiei ACS Viitorul Şimian. Indiferent de adversară, CSM Reşiţa joacă doar la victorie, spune preşedintele Cristian Bobar.

“Nu cunoaştem adversara foarte bine, am jucat doar un amical la începutul pregătirilor. Am înţeles că sunt câţiva jucători experimentaţi, care au evoluat la un nivel mai înalt şi încă joacă de plăcere. Dar, v-am spus, indiferent de numele adversarului, nu avem voie să facem paşi greşiţi. Ne dorim cele trei puncte, la fel vom aborda toate meciurile, indiferent dacă jucăm în deplasare sau acasă, pentru că avem un singur obiectiv fixat de Consiliul Local şi Primăria Reşiţa, şi anume, promovarea. Jucătorii sunt apţi şi disponibili, mai puţin Vali Munteanu, care este învoit de Dan Alexa. El îşi botează copilul la Galaţi, încă de când a semnat contractul am ştiut de acest eveniment în familia lui”, a precizat şeful din Valea Domanului.

Jocul CSM Reşiţa – Viitorul Şimian se va disputa sâmbătă, de la ora 17.00, în Valea Domanului. De la aceeaşi oră joacă şi celelalte două echipe cărăşene din Liga a III-a. Progresul Ezeriş va evolua la Caransebeş în compania formaţiei Pandurii Lignitul Târgu Jiu, iar Voinţa Lupac va primi vizita echipei Gilortul Târgu Cărbuneşti.