Echipa de fotbal CSM Reşiţa se pregăteşte pentru ultimul joc din sezonul regulat, rundă care va decide configuraţia grupelor play-off şi play-out în Liga a II-a. Formaţia reşiţeană, care a ajuns în zona fierbinte a clasamentului după rezultatele dezastruoase din ultimele etape,  va încheia această primă parte a sezonului cu un meci pe teren propriu contra formaţiei FCU Craiova 1948, actualul lider al clasamentului. O misiune extrem de dificilă, recunoaşte preşedintele reşiţean Cristian Bobar.

„A fost, şi este încă o săptămână foarte grea pentru noi. Jucăm cu o echipă foarte bună, care a fost pe primele locuri sau pe locul I aproape tot campionatul, o echipă care îşi doreşte foarte mult promovarea. Noi, de la obiectivul de a prinde playoff-ul am trecut la obiectivul de salvare de la retrogradare. Le-am spus şi jucătorilor, noi suntem astăzi îngenuncheaţi, dar am pierdut câteva lupte, nu şi războiul. Trebuie să ne ridicăm şi să jucăm, nu avem absolut nimic de pierdut. Mai rău decât ceea ce s-a întâmplat în ultima etapă nu se poate întâmpla, din punctul meu de vedere. La cârma echipei se află Călin Cheregi. Nu ascund faptul că după demisia lui Alin Minteuan căutăm o soluţie cât mai bună pentru banca tehnică, pentru a avea un proiect pe termen mai lung. Bineînţeles, primul obiectiv este să salvăm echipa de la retrogradare şi apoi să construim o echipă cu care să nu mai trecem prin emoţiile de acum. Când va fi cazul, noul antrenor va fi prezentat oficial, dar în momentul de faţă sunt doar discuţii, nu este niciun nume concret. Eu, sincer, îmi doresc un antrenor cât mai repede, dar un antrenor care să poată scoate echipa din situaţia asta, pentru că există probabil şi un blocaj mental, şi trebuie redresată corabia, ca să spun aşa”, a declarat Cristian Bobar.

Din lotul reşiţean lipseşte în continuare Alin Dudea.  Înaintea acestui joc, Craiova se află pe locul I, cu 32 de puncte. Acelaşi punctaj îl au alte trei echipe: Viitorul Tg. Jiu, Farul Constanţa şi ASU Poli Timişoara, dar oltenii sunt pe primul loc graţie golaverajului superior. De cealaltă parte, Reşiţa ocupă poziţia a 17-a, cu 19 puncte în cont. Meciul din Valea Domanului se va disputa, ca de altfel toate partidele din ultima etapă, duminică, de la ora 15.00.