[AUDIO] CSM Reşiţa a învins şi Gilortul! Bilanţ perfect pentru rossoneri

CSM Reșița își continuă parcursul fără greșeală în Liga a III-a de fotbal. Rosso-nerii lui Dan Alexa au obținut cea de-a opta victorie consecutivă pe terenul formației Gilortul Târgu Cărbunești, o echipă ambițioasă, care a și marcat de două ori în poarta CSM-ului. Ex-reșițeanul Dragoş Săulescu (min. 30) și Ionuţ Gîlcescu (min. 43) au semnat reușitele gazdelor, care au rămas totuși  cu mâna goală. Reșița a dat nu mai puțin de cinci goluri: Ndiaye Mediop, cu o dublă (min. 34, 37), Gakou Aboubacar (min. 41), Marian Drăghiceanu (min. 82) şi Amir Jorza (min. 90+1) au semnat golurile formaţiei rossonere. Rezultatul final, 5-2 pentru Reşiţa, l-a mulţumit pe antrenorul Dan Alexa, care a remarcat totuşi numărul mare de ocazii irosite de elevii săi.

“Un joc pe care puteam să-l închidem mai repede, dar iarăşi am ratat situaţii. Am întâlnit Gilortul Cărbuneşti, o echipă cu jucători care pot face diferenţa, o formaţie care este peste locul pe care îl ocupă în clasament. În continuare ratăm nepermis de mult, am primit şi două goluri care, cred eu, puteau fi foarte uşor evitate. Dar, una peste alta, e a opta victorie, echipa a arătat mult mai bine decât cu Lupacul. Pe lângă cele cinci goluri, cred că am mai ratat încă cinci ocazii mari, imense chiar. E un parcurs bun, dar trebuie să rămânem modeşti, pentru că a trecut abia un sfert din actualul campionat. Ne aşteaptă derbiul cu Pandurii, care este, din punctul meu de vedere, principala noastră contracandidată la locul I. Trebuie să tratăm jocul foarte serios. Îmi pare rău pentru accidentarea lui Velcotă, sper să nu fie ceva grav, deoarece e un jucător important pentru noi”, a declarat Dan Alexa.

CSM Reșița: Sebastian Micu, Sergiu Rimovecz, Cătălin Ion, Ștefan Bărboianu, Ionuţ Cioinac, Valentin Munteanu, Sebastian Velcotă, Amir Jorza, Ion Vasluian, Ndiaye Mediop, Gakou Aboubacar. Rezerve: Zimmermann, Ciubotaru, Sima, Fota, Breșneni, Matiș, Iana, Drăghiceanu, Cristea.

După opt etape, CSM Reşiţa e lider în seria a 7-a cu 24 de puncte în cont. Podiumul grupei e completat de Pandurii Lignitul Tg. Jiu şi CSM Deva, ambele cu 18 puncte.

Rezultatele complete din etapa a 8-a, seria a 7-a:

CSM Deva – Progresul Ezeriş  4-1

Pandurii Târgu Jiu – CSM Jiul Petroşani  0-0

Voinţa Lupac – Viitorul Pandurii Târgu Jiu II  4-0

Gilortul Târgu Cărbuneşti – CSM Reșița  2-5

Aurul Brad – Viitorul Şimian  0-1

foto: Zoli Bagosi

De același autor

Related Articles