[VIDEO] Șocant. A fost filmat în timp ce amenința cu pușca un copil de 3 ani

Un clip video cu un copil care plânge în timp ce este amenințat de un adult cu o pușcă a devenit viral pe rețelele sociale și a scârbit internauții.

https://www.facebook.com/yinzhen.zhen/videos/561082220713233/

Imaginile șocante, distribuite pe facebook, îi arată pe adulți în timp ce se distrează și râd atunci când unul dintre ei îndreaptă arma către micuț. Astfel, copilul se sperie, plânge și țipă.

Incidentul pare că s-ar fi întâmplat într-una dintre regiunile controlate de Statul Islamic, aflate în Orientul Mijlociu.

Clipul video a devenit viral pe internet, adunând până în prezent aproximativ două milioane de vizualizări și 31.387 de distribuiri.

În comentarii, oamenii și-au arătat îndignarea față de gestul făcut de bărbați, spânând că ar interzice folosirea armelor. Și deputatul Remus Cernea a distribuit imaginile pe pagina sa de facebook menționând că :

Ciudat cum specia noastră a dat naștere și unor artiști, oameni de știință și umaniști excepționali dar, în același timp, și unor legiuni de psihopați și dezaxați precum adultul din clipul de mai jos care se amuză amenințând cu pușca un copil de vreo 3 anișori care plânge speriat.

De același autor

Related Articles