[VIDEO] Lecția oferită de un pui de urs pe un versant înzăpezit a captivat milioane de oameni: Urmăreşte-o aici!

Lupta unui ursuleț care nu s-a lăsat învins de un versant acoperit cu zăpadă a devenit o lecție care a captivat milioane de oameni pe internet în ultimele zile.

O mamă și puiul ei au fost filmați, în mod nepotrivit, cu o dronă cum urcă un versant acoperit cu zăpadă. Ursulețul se chinuie să se țină după mama lui, ajunsă în vârf, însă alunecă de mai multe ori și deși ajunge la o distanță mare la vale nu renunță și o ia de la capăt în repetate rânduri până se reunește cu ursoaica.

Filmarea a fost realizată pe 19 iunie de un rus în Magadan, o regiune de pe teritoriul Rusiei, situată în Siberia Orientală, și a fost preluată recent pe Youtube, însă a devenit virală după ce a fost publicată pe Twitter de un membru al Societății de Geografie din Canada unde a fost urmărită de peste 18 milioane de oameni. Imaginile au ajuns și pe siteurile de știri internaționale.

Mulți au fost de acord că lupta ursulețului este o lecție de viață chiar și pentru oameni, alții l-au blamat pe cel care a filmat cu drona pentru că se vede de pe înregistrare cum aparatul zboară prea aproape și sperie animalele, fiind posibil ca și din această cauză  ursulețul să fi alunecat.

M-am stresat prea tare la acest clip”, ”Nu m-am putut uita. Am derulat la final să fiu sigură că ursulețul ajunge în vârf”, ”Toți avem de învățat de la acest ursuleț: privirea mereu sus și nu renunța” sunt câteva din comentariile lăsate online de cei care au urmărit imaginile.

Sursa: youtube/ViralHog