Reşiţenii au şansa să vadă Fifty Shades Darker, continuarea succesului Fifty Shades of Grey cu 3 zile înainte de premiera oficială.

Filmul va rula la cinematograful Dacia, marţi, 7 februarie orele 20.00 şi 22.00. Biletele au fost puse deja în vânzare!

În timp ce Christian (Jamie Dornan) se luptă cu demonii interiori, Anastasia (Dakota Johnson) trebuie să se confrunte cu furia şi invidia femeilor care au fost înaintea ei.

„Darker” prezintă povestea Anastasiei care, la insistenţele lui Christian, acceptă să se împace cu acesta. În încercarea de a-şi reclădi relaţia cu bărbatul iubiţ Anastasia este prinsă într-un vârtej de intrigi şi întâmplări care o pun în cele din urmă în faţa celei mai importante decizii.

După despărţirea de Christian, Anastasia începe să lucreze la S.I.P. (Seattle Independent Publishing), unde îl are ca şef pe Jack Hyde (Eric Johnson), care nu este cine pare a fi. Ana se simte inconfortabil în prezenţa lui, deoarece devine mult prea familiar faţă de ea. Între timp, aceasta se împacă cu Christian, neştiind că el a cumparat S.I.P. pentru a o putea avea aproape. Christian devine gelos pe Jack şi caută motive să îl concedieze. Când Jack o şantajează pe Ana în legătură cu schimbul de e-mail-uri dintre ea şi Christian şi îi face propuneri indecente, Ana îl loveşte şi fuge din clădirea S.I.P., unde se întâlneşte cu Christian. Jack este concediaţ lucru care îl determină să îşi arate adevărata faţă şi care dezvăluie trecutul comun pe care îl are cu Christian Grey.

În scenă intră Leila Williams (Bella Heathcote) şi Elena Lincoln (Kim Basinger), foste partenere B.D.S.M. ale lui Christian care caută să revină în viaţa lui şi să o înlăture pe Anastasia din peisaj. (Mirabela Afronie)