[VIDEO/AUDIO] Un nou single Direcția 5 și Lidia Buble – „If You Love Me”

„If You Love Me” este numele single-ului pe care Direcția 5 și Lidia Buble l-au lansat în premieră audio la Radio Reșița.

În exclusivitate pentru Radio Reșița, Marian Ionescu:

Ne-am reîntâlnit cu Lidia pentru acest cântec după 7 ani. Am mai avut o colaborare în urmă cu 7 – 8 ani, este vorba de cântecul Forever love. Am avut acest cântec scris, ne-am tot gândit care ar fi vocea cea mai potrivită pentru cântec și am făcut câteva încercări și ne-am oprit la Lidia.

Este scris de mine împreună cu Dragoș Bădoi. Este înregistrat în studio, la noi. L-am rugat pe Ștefan Cazan de la studioul Haha să ne dea o mână de ajutor și să reconfigureze el sunetele acestui cântec.A durat-o ceva mai mult de o lună și cântecul a fost gata. Îl privim așa ca pe o experiență muzicală și încercăm marea cu degetul, în sensul în care vrem să vedem dacă genul ăsta de sonorizare le place oamenilor care ascultă Direcția 5.

Colaborarea cu Lidia Buble a mers ca pe roate. Lidia e o cântăreață, denota 10 cu care poți lucra cu multă ușurință. Este punctuală, consecventă, disciplinată și își dorește ca atunci când înregistrează totul să fie perfect, astfel că reia de câte ori este nevoie. Pe scurt, a mers foarte ușor cu Lidia.

Campania ”Muzică pentru viață!”

Împreună putem salva vieți!

De același autor

Related Articles