Unde apar extratereștrii?

extraterestri

În anul 1969, în orașul Sverdlovsk, URSS se prăbușea un aparat de zbor neidentificat, pe care autoritățile l-au ascuns cât au putut de privirile autorităților. După ani, au început să iasă la iveală detalii. Autoritățile sovietice au adunat toate probele de la locul accidentului. Martorii oculari susțin că a fost ridicat cadavrul unui extraterestru.

În filmul documentar The Secret KGB UFO Files, prezentat de actorul Roger Moore, este prezentată chiar o secvență cu acest cadavru.
Postul de radio The Voice of Russia transmitea în august 1989, cazul prăbușirii unui alt OZN, lângă un oraș din Rusia, susținând că au fost recuperate cadavre ale unor extratereștrii. Mai mult, un ofițer al Ministerului Apărării susține că rușii au intrat în contact cu extratereștrii, cu mult înaintea acestor incidente.

S-a vorbit despre multe experimente paranormale, efectuate în Rusia. S-a constatat că extratereștrii apar în zone unde există baze militare. Specialiștii sunt rezervați în a face declarații, dat fiind poziția autorităților care nu doresc mediatizarea acestor știri.
Mai mulți astronauți ai NASA susțin că în timpul zborurilor pe care le-au efectuat, au văzut obiecte zburătoare care nu au putut fi identificate.

Astronautul Aldrin care a zburat cu Apollo 11 spune că OZN uri au însoțit racheta, în zborul lor. Există documente care dovedesc acest lucru, în sensul că astronauții purtau discuții cu centrul de control despre partea întunecată a craterului de pa Lună, unde OZNurile erau aliniate și urmăreau echipajul de pe Apollo.

Doctorul Ellis Silver, vorbește despre faptul că noi, oamenii am fost aduși pe TERRA de către extratereștrii, acum câteva zeci de mii de ani. Suntem supravegheați în permanentă. În susținerea acestei teorii el vorbește despre faptul că nu am evoluat în paralel cu celelalte specii de pe Pământ.  Durerile de spate pe care le avem se datorează faptului că am evoluat într-o lume cu gravitație mai mică. O altă cauză a bolilor pe care le avem ar fi razele soarelui, corpul omenesc nefiind adaptat la aceste condiții. El spune că unele animale pot sta la soare la nesfârșit, în timp ce omul după două săptămâni de expunere, începe să aibă probleme de sănătate.

Doctorul Silver susține că omul e considerat ființa superioară de pe Pământ, dar adaptarea sa la condițiile de aici nu s-a făcut în totalitate. El vorbește despre un lucru cel puțin ciudat. Bebelușii au capul mare la naștere. Nici o altă specie terestră nu are această caracteristică.

Silver vorbește și despre caracterul violent pe care îl au oamenii. Poate fi Terra un fel de închisoare unde am fost exilați?
Renumitul fizician american, Eric Davis susține că oamenii de știință au evitat să cerceteze mulți ani, fenomenul OZN.  OZN urile sunt reale și se află sub comanda inteligenței. Cercetătorii sunt temători să abordeze acest subiect, în ciuda unor dovezi reale, din cauza reculului pe care l-ar avea asupra carierei lor și a impactului asupra noastră, a oamenilor.

Potrivit lui Seth Shostkam, inginer la SETI, bacteriile sunt limitate la formele de viață la care sunt asociate din punct de vedere biochimic. Germenii au evoluat astfel încât să supraviețuiască ADN ului nostru, tocmai de aceea este foarte puțin probabil ca virusurile și infecțiile bacteriene să se răspândească la alte specii. Așadar, se crede că extratereștrii ar fi imuni la afecțiunile speciei umane.

Cel mai probabil, extratereștrii sunt calculați, controlați să ia decizii precise. Speciile care se bazează doar pe agresivitate au o inteligență scăzută și își canalizează energia doar asupra supraviețuirii, ceea ce nu se poate spune despre extratereștrii. Fiecare specie se adaptează și evoluează în funcție de mediul înconjurător. Atâta timp cât nu cunoaștem planeta de unde vin, nu putem ști cu adevărat cum arată.

Oamenii de știință cred că sunt foarte rapizi și au organe de simț bine dezvoltate. În plus, se crede că ei au organe rudimentare cum ar fi gura, ochii, picioarele și un organ de auz. Se crede că ei ar folosi vibrații pentru a comunica, primite prin organe de simț specializate. O altă variantă ar fi și comunicarea prin telepatie.

De vreme ce au ajuns la un nivel înalt al competenţelor tehnologice, nu ar avea sens să-și consume energia cu forța brută. Tocmai de aceea, se crede că extratereștrii sunt ființe slabe, dar proiectate eficient, care folosesc un minimum de energie pentru a-și alimenta corpul. Se crede că ei au un sistem de anexe care este adaptat tehnologiei avansate pe care o folosesc. Cel mai probabil aceste creaturi au corpul adaptat la tehnologie și nu invers.

Sursa: efemeride.ro

De același autor

Related Articles