Sinead O’Connor a anunțat că se retrage din industria muzicală

Cântăreața irlandeză Sinead O’Connor a anunțat că renunță la turnee și că se va retrage din industria muzicală anul viitor, confirmând totodată că următorul ei album de studio, „No Veteran Dies Alone”, va fi ultimul LP pe care îl va lansa vreodată, informează site-ul contactmusic.com.

În vârstă de 54 de ani, artista irlandeză a dezvăluit într-o serie de mesaje publicate pe Twitter că va părăsi industria muzicală deoarece se simte „obosită” și că albumul „No Veteran Dies Alone”, așteptat în 2022, va fi ultimul ei material discografic, scrie Agerpres.

Vă scriu aici pentru a vă anunța retragerea mea din turnee și din industria muzicală. Am îmbătrânit și sunt obosită. ‘NVDA’ va fi ultimul meu album. Și nu vor mai exista turnee sau acțiuni de promovare„, a scris cântăreața într-un mesaj online. Vedeta irlandeză consideră că anunțul ei reprezintă o veste „uluitor de frumoasă”, întrucât simte că acesta este momentul potrivit pentru a se retrage din muzică.

Nu este o veste tristă. Este o veste uluitor de frumoasă. Un războinic știe când el sau ea trebuie să se retragă. A fost o călătorie de 40 de ani. A sosit timpul să pun piciorul în prag și să fac în așa fel încât alte visuri să devină realitate„, a adăugat cântăreața.

De același autor

Related Articles