Un bărbat în vârstă de 42 de ani din India, Naresh Kumar, susţine că se hrăneşte cu energie electrică atunci când îi este foame.

El a descoperit cu totul întâmplător acest dar neobişnuit, într-o zi când se afla la locul de muncă şi a atins din greşeală un cablu de înaltă tensiune, însă nu i s-a întâmplat absolut nimic. Indianul a decis atunci să-şi încerce forţele supranaturale, apucând cu mâinile goale mai multe fire electrice şi realizând că ar putea folosi curentul în locul unei alimentaţii normale. „Când îmi este foame şi nu am ce mânca, am întotdeauna la îndemână cabluri electrice, iar în jumătate de oră mă simt sătul. Consum electricitatea pe post de hrană„, a declarat bărbatul.

Naresh Kumar este atât de obsedat de faptul că are această abilitate neobişnuită, încât toată locuinţa sa este plină de fire electrice, cu care îşi redobândeşte energia ori de câte ori doreşte. „Ştiu că sunt unic, nimeni altcineva nu poate face acest lucru. Soţia mea nu este impresionată de acest dar, însă alte persoane vor fi, cu siguranţă„, a afirmat cu mândrie indianul cu puteri neobişnuite.

RADOR