[VIDEO] În această vară se deschide cel mai scump hotel din lume

Fosta colonie portugheză, în prezent regiune administrativă specială a Republicii Populare Chineze, Macao rămâne patria jocurilor de noroc, cu atât mai mult cu cât acest stat va dispune de un grad ridicat de autonomie până cel târziu în 2049, China fiind responsabilă doar pentru apărarea militară şi afacerile externe.

In consecinţă, investitiile în industria hoteliera vor continua. In această vară, Macao va da în folosinţă cel mai scump hotel din lume. Este vorba despre “The 13″, un stabiliment de lux, construit in stil baroc, cu 200 de apartamente de dimensiuni opulente (intre 300 si 2.800 de metri pătrati), o clădire care a “înghiţit” nu mai putin de 1,4 miliarde de dolari. Hotelul “13″ reprezintă cel mai recent proiect al miliardarului chinez Stephen Hung, proprietarul Louis XIII Holdings Limited, dar şi presedinte al Grupului de Investitii Taipan si vicepresedinte al Rio Entertainment Group, care operează Rio Hotel & Casino din Macao. Clienţii care vor ocupa cele mai scumpe 29 de apartamente ale hotelului vor dispune în interior de saloane de joc private, precum si de acces la o flotă auto compusă exclusiv din Rolls-Royce-uri Phantom personalizate, achiziţionată de Hung in 2014, contra sumei de 20 de milioane de dolari. Acest hotel din Macao abundă în decoraţiuni din aur, coloane neoclasice şi alte caracteristici arhitecturale din epoca barocă. Fiecare cameră dispune de câte o baie romană din marmură.

Tarifele pentru cazarea la acest hotel nu au fost anunţate, însă se speculează că o noapte la “The 13″ ar putea costa chiar şi 100.000 de dolari.

Sursa: www.enational.ro

Video: pursuitist.com

Cele mai citite

Related Articles