S-a lansat platforma de desene animate românești Cartoon TV Plus –www.cartoontvplus.ro

cartoontvplus.ro este o platformă de streaming video gratuit, exclusiv cu filme de animație românești pentru grădinițe, școli, licee, cluburi pentru elevi, biblioteci publice și spitale pentru copii.

Filmul de animație, considerat a șaptea artă bis, are un potențial educativ semnificativ. Cu ajutorul animațiilor, preșcolarii și școlarii pot învăța despre istorie, muzică, artă etc. – vizionarea este posibilă oriunde (și în afara țării) oricând și nelimitat – fișierele video sunt protejate; nu pot fi copiate – e necesară crearea unui cont.Platforma difuzează în premieră Legendarium, primul serial de animație CGI românesc – în trei variante audio: română, maghiară și engleză.

Pe cartoontvplus.ro puteți viziona de asemenea filmul de animație Opinci, premiat la TIFF și Animest; Mercy Street: Strada Speranței, primul lungmetraj de animație pentru copii produs în România după o perioadă îndelungată; animații muzicale CGI realizate de studioul Framebreed din București; câteva scurtmetraje 2D și CGI realizate de studioul de animație Simpals din Chișinău; un film de animație despre Vlad Țepeș și multe altele.

De același autor

Related Articles