Politicianul agresor dă vina pe victimă. Jenor Beudean (PNL): Să îmi mulţumească pentru că a rămas în viaţă

Politicianul din Bistriţa care a agresat fizic o femeie dă vina pe… victima sa pentru întregul incident. Afirmă aceste lucruri însă după apariţia unei înregistrări video făcute de o cameră de supraveghere, înregistrare care arată de unde şi cum a pornit conflictul dintre cei doi.

În imaginile de pe o cameră de supraveghere obţinute de un ziar local se vede cum femeia începe traversarea unei străzi din municipiul Bistriţa. Nu e clar din imagini dacă aceasta traversează sau nu regulamentar. Cert e că politicianul frânează maşina brusc ca să evite un accident. În imagini se vede clar cum femeia loveşte cu piciorul maşina politicianului local.

Jenor Beudean, membru PNL: „Îmi pare rău, sincer, regret incidentul, dar mai bine trebuia să îmi mulţumească că a rămas cu viaţă, decât să îmi dea cu piciorul în autoturism. Am făcut o plângere doamnei. Din înregistrările trimise de Poliţia Română se vede că este vinovată pentru trecerea pe culoarea roşie şi lovirea autoturismului”.

Femeia susţine contrariul: liberalul e cel care circula cu viteză şi cel care a ignorat culoarea roşie a semaforului.

Nicoleta Constantinescu, femeia agresată: „Eu m-am speriat în momentul respectiv pentru că puteam să fiu accidentată şi din cauza asta am lovit cu piciorul maşina dânsului, abia l-am atins ca să vă zic aşa”.

După acest prim conflicţ politicianul a pornit în urmărirea femeii.

Nicoleta Constantinescu, femeia agresată: „S-a dat jos din maşină şi fără să mai zică altceva m-a lovit direct peste faţă, m-a bruscat, mi-a rupt hainele şi m-a agresat verbal. Doar îmi spunea că maşina lui e o maşină foarte scumpă şi că eu nu ştiu câţi bani a dat dânsul pe maşină şi îşi continua gesturile sălbatice pe care le-a pus în aplicare”.

Liberalul se consideră o victimă şi nu recunoaşte comportamentul agresiv.

Jenor Beudean, membru PNL: „Am invitat-o să mergem la Poliţie, dar starea ei agresivă, mi-a dat peste mâini, mi-a căzut telefonul jos, mi-a spart ecranul. Ne-am îmbrâncit unul pe celălalt acolo, puneţi-vă în situaţia mea două – trei secunde”.

După ce pozele postate de soţul femeii au devenit virale, copreşedintele PNL, Alina Gorghiu, a anunţat că liberalul va fi exclus din partid.

Jenor Beudean, membru PNL: „Cred că doamna Gorghiu s-a grăbit puţin şi pe mine sincer m-a dezamăgit hotărârea dânsei de a se pronunţa înainte să vadă probele. Ştiţi că incidente din acestea în trafic avem fiecare dintre noi, poate zilnic, nu trebuie să facem din asta un capăt de ţară. Nu este nici dare de mită, nici nu am omorâţ nici nu am rănit pe nimeni”.

Ambele părţi au depus plângere la Poliţie, iar femeia şi-a scos şi certificat medico-legal. Jenor Beudean a candidat la alegerile locale din partea PNL.

Sursa:  digi24.ro

Cele mai citite

Related Articles