O chelneriţă a adus nota clientului. Când a văzut bacşişul a rămas uimită. Ce i-a cerut în schimbul banilor

919

Viaţa unui chelner nu este niciodată prea uşoară.

Mai exista şi poveşti fericite care te fac să intelegi că bunătatea oamenilor încă mai există şi să înveţi câte ceva din acest lucru.

În 2012, un profesor de ştiinte naturale pe nume Richard Specht a suferit o pierdere pe care niciun părinte nu ar trebui să o traiasca vreodată. Fiul lui în varsta de doar 22 de luni, Rees, s-a înecat într-un iaz din curtea casei. În urma acestui eveniment, familia a decis să ofere o bursa prin care să răsplătească bunătatea celor din jurul lor.

Într-o zi, un client s-a aşezat la masa unui restaurant  iar atunci când a cerut nota a lasat în urmă sa un bacşiş în valoare de 3000 de dolari pentru o consumaţie de doar 43,50 de dolari.

Pe spatele bonului, consumatorul a lăsat si un bileţel, pe care chelnerita l-a făcut public.

„Mulţumesc pentru amabilitatea şi modestia ta. Profesorul meu din gimnaziu a suferit o experienţă dificilă în urmă cu câţiva ani, iar acest lucru m-a făcut să fac asta. Singurele mele condiţii sunt:

„Du-te la ReesSpechtLife.com si învaţă.

Nu păstra bonul doar pentru tine

Pentru ca este despre o idee şi nu despre tine sau mine, dacă decizi să arăţi asta, te rog să nu foloseşti numele noastre.

Chelnerita a reusit sa ajunga la numele lui Richard Specht, iar acesta a aflat ca cel care a facut aceasta donatie este nimeni altul decat un elev de-al sau. Acesta a fost extrem de impresionat de gestul fostului sau elev, cu care a vorbit zile intregi despre tragedia sa.

sursa info: gandul.info