Muzicianul Cormac Roth, fiul actorului Tim Roth, a murit de cancer la vârsta de 25 de ani

Muzicianul Cormac Roth, fiul actorului Tim Roth, a murit la vârsta de 25 de ani după o luptă cu cancerul, a anunţat luni familia acestuia, potrivit Theindependent.co.uk şi Variety.com.

Cormac ‘a murit în pace în braţele familiei sale care l-a iubit şi l-a adorat’, pe 16 octombrie, a precizat aceasta într-un comunicat.

‘Durerea vine în valuri, la fel ca lacrimile şi râsul, când ne gândim la acel băiat frumos de-a lungul celor 25 de ani şi 10 luni în care l-am cunoscut. Un copil irezistibil, vesel, sălbatic şi minunat. Doar recent un bărbat. Îl iubim. Îl vom purta cu noi oriunde vom merge’, a transmis familia sa.

Absolvent al Bennington College, Roth a fost un chitarist, compozitor şi producător talentat.

El anunţase pe Instagram că a fost diagnosticat cu cancer cu celule germinale în stadiul 3 în noiembrie 2021.

‘Mi-a luat jumătate din auz, 27 kilograme din greutate, încrederea în mine şi îşi va continua calea criminală până când voi reuşi să o opresc cumva şi să o omor’, scria el. ‘Dar nu mi-a luat voinţa de a supravieţui sau dragostea de a face muzică. Nu m-a doborât încă’, adăugase Cormac.

Tim Roth (‘Reservoir Dogs’, ‘Pulp Fiction’ şi ‘The Incredible Hulk’) şi soţia sa, Nikki, mai au un băiat pe nume Hunter.

Cele mai citite

Related Articles