Moartea Reginei Elisabeta a II-a: Declaraţie a lui Charles, noul rege al Marii Britanii

Charles, noul rege al Marii Britanii, a făcut joi următoarea declaraţie după moartea mamei sale, Regina Elisabeta – transmite Reuters.

”Moartea iubitei mele mame, Majestatea Sa Regina, este un moment de cea mai mare tristeţe pentru mine şi pentru toţi membrii familiei mele.

Plângem profund trecerea în nefiinţă a unei Suverane preţuite şi a unei Mame foarte iubite. Ştiu că pierderea ei va fi profund resimţită în întreaga ţară, în Regate şi în Commonwealth, precum şi de nenumărate persoane din întreaga lume.

În această perioadă de doliu şi de schimbare, familia mea şi cu mine vom fi mângâiaţi şi susţinuţi de de respectul şi de afecţiunea profundă pe care i-o purtam Reginei’

……………….

Pagina web oficială a familiei regale britanice a fost ‘dezactivată temporar’ ca urmare a încetării din viaţă, joi, a reginei Elisabeta a II-a, la reşedinţa sa din castelul Balmoral, în Scoţia, la vârsta de 96 de ani, transmite EFE.

După aflarea anunţului oficial al decesului suveranului britanic, site-ul web al monarhiei a actualizat datele referitoare la regină, pe pagină apărând următoarea informaţie: ‘Regina Elisabeta a II-a, 1926-2022’.

Într-un comunicat pe site, serviciul care gestionează site-ul a explicat că ‘pagina web oficială a familiei regale va fi dezactivată temporar în timp ce se efectuează schimbările corespunzătoare‘.

Regina Elisabeta a II-a a murit ‘în pace‘, înconjurată de membrii familiei, care au sosit joi la reşedinţa din Scoţia după ce medicii suveranului britanic îşi exprimaseră îngrijorarea pentru starea sa de sănătate.

De același autor

Related Articles