După ce şi-a petrecut marea parte a verii la Lisabona, cântăreaţa americană Madonna s-a lansat în căutarea unei reşedinţe în capitala portugheză şi a pus ochii pe o clădire istorică, din secolul al XIX-lea, unde în trecut se organizau recepţii diplomatice, relatează EFE.

Viitorul cămin al reginei pop ar putea fi, potrivit ultimelor informaţii, un imobil luxos de patru etaje din exclusivistul cartier Lapa, rezervat doar celor cu dare de mână. Este vorba de un imobil care timp de două decenii a fost reşedinţa ambasadorului Marii Britanii la Lisabona, potrivit presei portugheze.

Proprietatea de circa 7.000 de metri pătraţi include o anexă separată care îndeplineşte funcţia de garaj – de 20 de locuri – şi o grădină imensă cu vedere la fluviul Tajo, ideală pentru petrecerile în aer liber şi protejată de privirile curioşilor de un zid înalt.

În total, imobilul de patru etaje şi şapte săli de baie ar avea preţul de circa 7,5 milioane de euro, deşi, potrivit unor surse, proprietarii nu ar dori să vândă şi ar negocia în schimb cu vedeta o chirie de circa 40.000 de euro pe lună.

În aşteptarea reşedinţei ideale, Madonna a rezervat cea mai bună suită la hotelul Pestana din cartierul Alcantara, pe malul fluviului Tajo. Suita are două saloane, un dormitor şi o terasă de 33 de metri pătraţi. Aici au fost găzduite personalităţi ca fostul preşedinte american Bill Clinton sau cântăreţul Prince.

Include de asemenea posibilitatea de a dispune de propriul majordom, de o limuzină şi un bucătar şef personal, totul pentru 2.700 de euro pe noapte.

Se pare că nu este singura artistă care investeşte într-o reşedinţă la Lisabona, având în vedere că în capitala portugheză şi-au cumpărat case actorii Monica Bellucci, sau Michael Fassbender.