Gest excepțional făcut de un român stabilit în Marea Britanie pentru copii din Călărași

Un român din Călărași, care locuiește acum  în Marea Britanie, s-a întors de sărbători acasă, încărcat de daruri. Marius Căprilă a donat 70.000 de euro secţiei Pediatrie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă, banii fiind folosiţi pentru achiziţionarea mai multor paturi, mese de tratament, stative pentru perfuzii şi noptiere a transmis adevarul.ro.

Pe pagina sa de socializare, Marius Căprilă, tată a doi copii, a postat următorul mesaj: ”După o scurtă „vizită ” în secţia de Pediatrie la Spitalul Judeţean Călăraşi , am hotărât împreună cu familia că trebuie să încercîm a schimba ceva.

 

În preajma sfintelor sărbători, visul nostru a devenit realitate. Suntem bucuroşi că am reusit să donăm suma de 70.000 euro pentru următoarele achiziţii :

15 x pat pediatrie Malvestio Italia

-22 x pat salon cu protecţii laterale Malvestio Italia 

-22 x noptieră Malvestio Italia

-4 x masă tratament (cărucior) Malvestio Italia

-4 x masă înfăşat Malvestio Italia

-1 x transluminator de vene

– 15 x stativ perfuzii

– 1 x aspirator secreţii

– 2 x tensiometru

– 2 x pulsoximetru contec

– 2 x termometru non-contact

– 1 x aparat aerosoli.”

Vă reamintim că imaginile din Secţia de Pediatrie a spitalului Judeţean de Urgenţă Călăraşi au făcut înconjurul ţării, după ce părinţii indignaţi au postat fotografii pe o pagină de socializare, în ultimii 3 ani: pereţi scorojiţi, nevăruiţi de zeci de ani, faianţă care stă să cadă, mucegai şi grupuri sanitare insalubre, copii bolnavi claie peste grămadă.

De același autor

Related Articles