[FOTO] Mai mult ca perfectul… turistic e bănăţean! Casa de Cultură a Studenţilor din Reşiţa te invită să descoperi frumuseţile Banatului de Munte

Casa de Cultură  a Studenţilor din Reşiţa,  în colaborare cu  Liga Studenţilor UBB Reşiţa, a lansat o campanie online de prezentare şi promovare a zonei Banatului. Proiectul intitulat “BANATUL  MONTAN  PRIN OBIECTIV” include şi un videoclip de excepţie care te invită să descoperi frumuseţile Banatului de munte.  Scopul campaniei este promovarea obiectivelor turistice și a traseelor de călătorie din această superbă zonă a României.

Peisajele răpitoare ale Banatului montan l-au dat gata şi pe Moş Crăciun, se arată într-o postare glumeaţă de pe pagina de socializare a Casei de Cultură Studenţeşti din Reşiţa:

„Moş Crăciun a fost răpit! Nu vă faceți griji, nu e nimic ce să pună în pericol Crăciunul. A fost răpit de frumusețile pe care Banatul le are de oferit, de ape, de pomi, păduri, câmpii și de peisajele de neuitat pe care e nevoie sa le privești doar o dată ca să rămâi fermecat pe veci. Banatul e magic și la fel este și Crăciunul. Moșule, ne cerem scuze, dar nu ne pare rău că ai fost răpit. Sărbători fericite!”

Clipul de prezentare integral poate fi vizionat pe pagina de facebook  Casa de Cultură Studenţească Reşiţa şi pe site-ul instituţiei ccsresita.ro.

De același autor

Related Articles