Florin Piersic recunoaște că a avut o aventură cu Angela Similea

Florin Piersic a recunoscut ca in perioada in care era casatorit cu Ana Szeles a avut o aventura cu Angela Similea.

Florin Piersic, 82 de ani, a marturisit ca in tinerete a avut o relatie cu Angela Similea, a transmis  apropotv.ro. Actorul a explicat ca era imposibil sa nu ii faca actritei curte fiindca era foarte frumoasa si dorita de toti barbatii.

“Cu Angela am fost intr-un amor nebun. Luni intregi am plecat cu ea in deplasari si era imposibil sa nu avem ceva, mai ales ca Similea era foarte frumoasa si dorita de toţi. La inceput ne sicanam, apoi am inceput sa ne apropiem din ce in ce mai mult, ne mai si pipaiam, pâna ne-am cuplat de tot. A fost o <lipitura> in toata regula, o poveste de dragoste frumoasa, de care, acum, imi aduc aminte cu placere”, a declarat Piersic.

Florin Piersic este unul dintre cei mai iubiti actori romani. Pe 27 ianuarie, el a implinit 82 de ani si inca nu si-a incheiat activitatea artistica.

1 COMENTARIU

  1. Cand am sugerat sa dati detalii despre “cuibusorul de nebunii” am crezut ca veti fi profesionisti si mandri ca acesta se afla chiar in judetul Caras Severin. La vreo 40 km de Resita. Hai, fiti profesionisti, aflati detalii si informati ascultatorii.

Comentariile sunt închise.

De același autor

Related Articles