[EXCLUSIV] Liderul formaţiei Phoenix, Nicu Covaci, a fost externat de la Judeţean şi continuă recuperarea la Spitalul Municipal din Timişoara

UPDATE: Liderul formaţiei Phoenix, Nicu Covaci continuă procedurile de recuperare la Spitalul Municipal din Timişoara în secţia de Radioterapie. Acesta a fost internat astăzi pentru câteva proceduri, ne-a confirmat managerul unităţii medicale conf. univ. Dr. Malița Daniel Claudiu.

Liderul formaţiei Phoenix, Nicu Covaci, a fost externat din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Timişoara după ce în luna martie a suferit o operaţie pe creier. Muzicianul se află acum la locuinţa sa din municipiul de pe Bega şi continuă recuperarea, fiind înconjurat de familie şi de prieteni. Echipa Radio România Reşiţa a aflat detalii în exclusivitate despre starea de sănătate a lui Nicu Covaci de la solistul trupei Phoenix, Costin Adam:

Costin Adam: Având în vedere că dl. Covaci a trecut printr-o operație delicată, s-a tot spus în presă că a fost o chestiune de urgență și că a trebuit operat de urgență și că a fost cumva pe grabă, în primul rând vreau să vă spun că nu a fost deloc așa. Au fost făcute studii, au fost făcute analize peste analize și nu s-a luat absolut nicio decizie pripită sau necontrolată în prealabil. Acum el este în proces de recuperare, nu aș putea să spun exact cât se estimează să dureze această recuperare numai că fiind un caracter și un fizic puternic, Nicu face pași repezi așa că procesul de recuperare continuă, dar nu foarte mult va dura până când va fi înapoi pe scenă.

Reporter: A fost externat din spital ?

Costin Adam: Da, da este acasă informațiile pe care le aveți sunt corecte, da e încă în Timișoara sigur. Spre exemplu aș vrea ca sâmbătă să plec din nou dinspre Ploiești să-l vizitez din nou.

Reporter: Până când se va recupera complet trupa va continua să onoreze concertele?

Costin Adam: Da a insistat în sensul acesta da, a spus că niciun eveniment nu trebuie ratat și că oricum moștenirea asta aș putea să dau citat din ce mi-a spus „ce e inevitabil să se întâmple se va întâmpla azi, mâine, peste un an sau peste zece trupa asta și visul meu trebuie să meargă mai departe că n-am stat să muncesc 62 de ani pentru ceva ce o să piară” deci ne-a spus foarte clar:„puneți mâna mergeți și cântați aveți toată susținerea mea” și sper să o avem și pe cea a publicului, abia așteptăm să-i vedem și noi, abia așteptăm să-l vedem alături de trupă la un moment dat.

O să vedem în funcție de cum evoluează lucrurile dar am speranța că va fi bine. Vreau să le mulţumesc încă o dată tuturor celor ce au fost implicați în tot demersul acesta.

Reporter: Această declarație este în exclusivitate pentru Radio România Reşiţa?

Costin Adam: Da absolut, vom vorbi despre asta deschis nu avem ce ascunde și Nicolae mai mult decât oricând are nevoie de un gând bun, ne vom asigura de asta la următoarele concerte.

Filmul PHOENIX – Povestea, în regia lui Cristian Radu Nema rulează în cinematografele din 30 de oraşe din România. Fanii pot vedea povestea acestei trupe şi la cinematograful Dacia, documentar laureat cu menţiunea specială pentru cel mai bun documentar în cadrul Festivalul Indie al Producatorilor de film Independenţi şi cu Premiul Special din partea Uniunii Cineaştilor din România, filmul PHOENIX-Povestea îşi primeşte, aşadar, locul cuvenit în istoria filmului românesc.

2 COMENTARII

  1. Pai sa punem doar banii pe sute de mii de discuri cat a vandut Electrecordul pana la revolutie si nu a incasat nimic . Nu mai fi rau ca e al nostru.

  2. Inteleg ca operatia a trecut cu bine spre fericirea tutror, dar nimeni nu vorbeste despre BANI in bunul obicei ziaristic romanesc. Nicu Covaci este rezident in Spaniasi poate fi operat de urgenta pe banii romanilor, dar urgenta a trecut, acum cine plateste?!
    Cat a cotizat pentru sanatate la viata lui in Romania?

Comentariile sunt închise.

Cele mai citite

Related Articles