Elton John cere întâlnire cu Vladimir Putin

elton-john

Celebrul muzician britanic Elton John intenţionează să viziteze Rusia, în luna decembrie, pentru a discuta despre drepturile homosexualilor din această ţară, cu preşedintele Vladimir Putin, informează duminică agenţia de presă Ria Novosti.
„Sunt hotărât să lupt pentru drepturile homosexualilor. Voi lupta în apărarea tuturor victimelor încălcărilor drepturilor omului. Voi încerca să merg în Rusia în decembrie şi să mă întâlnesc cu preşedintele Putin, să vorbesc cu el despre acest subiect. Nu ştiu care vor fi rezultatele, dar este imposibil de rezolvat problema în absenţa unui dialog”, a declarat cântăreţul, într-un interviu pentru postul de televiziune Sky News.
În iunie 2013, Duma de Stat a Rusiei (camera inferioară a parlamentului federal) a aprobat, cu o majoritate covârşitoare de voturi, o lege care aplică amenzi de până la 1 milion de ruble pentru ‘propaganda relaţiilor sexuale netradiţionale cu minori’. Documentul a suscitat critici puternice în ţări europene şi în Statele Unite ale Americii, aminteşte Ria Novosti.

Sursa foto: homestead.com

Sursa : http://www.stiripesurse.ro

De același autor

Related Articles