Elena Udrea este mamă! Ea a născut o fetiţă sănătoasă

Elena Udrea a născut în urmă cu câteva ore o fetiţă, potrivit unui mesaj publicat pe Facebook de iubitul acesteia, Adrian Alexandrov.

Astăzi ora 14:00, micuţa Eva Maria s-a hotărât să ne ia prin surprindere şi a venit pe lume! Sunt un tătic fericit şi avem o fetiţă frumoasă şi sănătoasă (se pare că seamană cu tati ?). Elena se simte bine, iar sarcina a decurs normal. O bucurie greu de descris în cuvinte ??‍?‍?. Abia aştept să îmi ţin fetiţa în braţe, şi le doresc tuturor să aibă parte de astfel de momente fericite, pentru că un copil este o Binecuvântare!”, a scris Adrian Alexandrov, pe Facebook.

Elena Udrea este actualmente în Costa Rica. Fostul ministru a fost condamnat în dosarul Gala Bute la şase ani de închisoare, sentinţa fiind definitivă.

Elena Udrea este dată în urmărire internaţională după ce magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) au condamnat-o definitiv la şase ani de închisoare cu executare, în dosarul Gala Bute. În prima fază, ea a fost dată în urmărire naţională după ce s-a sustras executării pedepsei din dosarul Gala Bute.