Chitaristul Al Di Meola se simte bine şi doreştea să revină pe scenă anul viitor, spune organizatorul concertului de la Bucureşti

Chitaristul Al Di Meola, căruia i s-a făcut rău la finalul unui concert susţinut la Bucureşti, se simte bine şi îşi doreşte ca anul viitor să revină pe scenă, a transmis, vineri, organizatorul evenimentului.

Bodo Istvan, manager al trupei Ineffable, care a cântat în deschiderea concertului Al Di Meola Acoustic Trio şi preşedintele Asociaţiei ForFun, în organizarea căreia a avut loc evenimentul de la Arenele Romane din data de 27 septembrie, a declarat, pentru AGERPRES, că muzicianului i s-a făcut rău după ce a cântat timp de o oră şi 40 minute.

Acesta spune că Al Di Meola a mers în spatele scenei şi imediat i s-a acordat primul ajutor, după care a fost transportat la spital, unde s-a constatat că suferise un infarct şi i-au fost montante patru stenturi.

Potrivit acestuia, starea de spirit a lui Al Di Meola este una foarte bună şi, chiar dacă şi-a anulat toate concertele din acest an, deja îşi face planuri şi doreşte să urce din nou pe scenă anul viitor, inclusiv alături de trupa Ineffable, cu care nu a mai apucat să cânte, dar cu membrii căreia s-a împrietenit la repetiţii.

‘Eu acum vin de la domnul Al Di Meola, am avut o vizită, am stat cu el 30-40 minute. Se simte foarte bine, ţinând cont de situaţia în care este, deja a glumit că trebuie să revină pe scenă cu trupa Ineffable, că nu a mai apucat să cânte şi la repetiţii s-a simţit foarte bine cu ei. Mi-a zis că anul viitor trebuie să organizăm un concert în Bucureşti. Are o stare de spirit foarte bună, face planuri, cu toate că pentru anul acesta a anulat toate concertele, avea un turneu în America de Nord. Ţin să precizez aceste lucruri pentru că ieri, în presa românească şi internaţională, care a preluat presa românească, au apărut anumite informaţii incorecte. Am văzut şi informaţii că după trei piese i s-a făcut rău. Nu este adevărat, a cântat o oră şi 35-40 minute, mai mult decât aveam noi în contract, nu pe scenă i s-a făcut rău. S-a simţit rău, s-a ridicat, s-a dus în backstage şi acestea sunt informaţiile corecte’, a declarat Bodo Istvan, pentru AGERPRES.

Acesta a mulţumit echipelor medicale care i-au acordat primul ajutor muzicianului la faţa locului, dar şi medicilor care l-au tratat spital, punctând faptul că ‘toată lumea a fost foarte profesionistă’.

AGERPRES

De același autor

Related Articles