Carlos Santana a lansat un nou single „Let The Guitar Play”

Legendarul chitarist Carlos Santana a lansat „Let The Guitar Play” pe 12 ianuarie, un remake al cântecului său din 2021 „Song for Cindy”.

În colaborare cu producătorul Lino Nicolosi (Team Nicolosi, trupa Novecento) şi producătorul Narada Michael Walden (cu care au lucrat nume mari, precum Whitney Houston şi Mariah Carey), „Let The Guitar Play” duce melodia originală la noi niveluri: Darryl McDaniels din trupa Run DMC oferă un rap poetic pe un ritm de tobe în stil EDM, care serveşte drept catalizator dinamic pentru Santana, care împleteşte magia chitarei sale.

„Acum, mai mult ca niciodată, este esenţial să protejăm viaţa, oamenii şi planeta”, spune Carlos Santana. „Această muzică a fost concepută pentru a vă atinge inima, pentru a vă scoate din tristeţe şi pentru a vă aminti că sunteţi importanţi, semnificativi şi puteţi face diferenţa în lume. Este o bucurie să colaborez cu fratele Darryl ‘DMC’ McDaniels, cu producătorii Narada Michael Walden şi Lino Nicolosi, Cindy Blackman Santana şi partenerii noştri de la Candid. Viziunea noastră colectivă este de a vindeca şi de a aduce lumină şi pace. Fiţi alături de noi”, a adăugat artistul.

Lansarea conţine trei remixuri diferite: The Radio Version, The Soul Radio Version şi The 70’s Version, fiecare prezentând angajamentul lui Santana de a depăşi graniţele muzicale şi de a-şi extinde moştenirea muzicală pentru a captiva o nouă generaţie de ascultători.

Radio România

Cele mai citite

Related Articles