Britanicii de la Deep Purple concertează duminică la București

Celebra trupă britanică Deep Purple concertează duminică la Bucureşti, în Parcarea C de la Romexpo.

În deschiderea show-ului artiştilor britanici, pe scenă vor urca austriecii de la Mother’s Cake.

Accesul se va face prin intrarea C din Bulevardul Expoziţiei, începând cu ora 18,00.

Mother’s Cake vor concerta începând de la ora 19,30 până la 20,30, urmaţi, de la ora 21,00, de britanicii Ian Gillan (vocal), Ian Paice (tobe), Roger Glover (bas), Don Airey (clape) and Simon McBride (chitară).

Evenimentul are loc în aer liber. Organizatorii au pregătit un Food Court cu un Food Trucks generos, dar şi baruri, publicul având de ales dintr-o gamă variată atât pe partea de mâncare, cât şi de băuturi. În perimetrul evenimentului va exista şi o zonă de merchandise.

În spaţiul concertistic este interzis accesul cu sticle, conserve, mâncare sau băuturi de orice fel, artificii, arme, obiecte periculoase, obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser), umbrele (în caz că se anunţă ploaie, participanţii sunt rugaţi să vină cu pelerine), aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil), aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale, animale de companie, iar persoanele cu probleme de ordin medical trebuie să aibă asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare.

La intrarea in perimetrul evenimentului, toţi participanţii vor fi percheziţionaţi de agenţii de securitate.

Organizatorii informează publicul participant ca spectacolele includ lumini puternice ce pot afecta persoanele epileptice.

La Romexpo va fi prezent un medic care poate oferi Primul Ajutor în caz de nevoie.

Accesul copiilor sub şapte ani se face doar însoţiţi de un adult posesor de bilet valabil. Accesul minorilor sub 14 ani se face doar pe baza de bilet şi doar dacă aceştia sunt însoţiţi de un adult posesor de bilet valid. Organizatorii nu recomandă prezenţa la concert a copiilor fără căşti de protecţie. Zgomotul foarte puternic poate dăuna auzului celor mici.

De la Bucureşti, britanii vor pleca în Austria, unde vor concerta pe 12 şi 13 iulie, iar pe 15 iulie vor avea concert în Cehia, la Brno.

Foto Facebook

Cele mai citite

Related Articles