Au fost anunţate nominalizările la Emmy 2022

Pe 12 septembrie va avea loc cea de-a 74-a ediție a Primetime Emmy, unul dintre cele mai așteptate evenimente din lumea televiziunii la nivel internațional. Anul acesta, serialele „Succession”, „The White Lotus” și „Ted Lasso” au primit cele mai multe nominalizări.

“Succession”, un serial despre lupta pentru putere între membrii unei familii influente din Statele Unite, a primit 25 de nominalizări în cursa pentru Emmy din acest an. Serialul a fost selectat la mai multe categorii printre care: cel mai bun serial dramă sau cel mai bun actor în rol principal, unde vor lupta pentru acest titlu actorii Brian Cox și Jeremy Strong.

Printre producțiile care se luptă pentru titlul de cel mai bun serial dramă se numără “Squid Game”.

Acesta reușește astfel să marcheze un moment important în istoria premiilor Emmy, fiind prima producţie la acestă categorie într-o altă limbă, în afară de engleză. Pe listă se mai regăsesc seriale precum “Euphoria”, “Ozark” sau “Stranger Things”.

Cât despre cele mai bune comedii, serialul “Ted Lasso”, câștigătorul de anul trecut al premiilor Emmy la această categorie, a obținut, în acest an, 20 de nominalizări. Producția prezintă povestea unui antrenor de fotbal american ce ajunge la o echipă de fotbal engleză.

De același autor

Related Articles